Mikky Kiemeney

Copy the outfit: Mikky Kiemeney

Pretty babe Mikky Kiemeney heeft een eigen kledingmerk en is druk bezig met haar Instagram, dus haar outfits zijn altijd on point. Jaloers op haar style? Check hier hoe jij er ook zo fleeky uit kunt zien!

Leather blazer

Oh my gosh, hoe mooi is de oversized leren blazer die Mikky draagt? We are in love! Mikky heeft een blazer zonder riem aan, dus je kunt de riem altijd aan de achterkant strikken. Je scoort ‘m voor €79,95 bij NA-KD.

Mom jeans Mikky Kiemeney

Een mom jeans mag niet in je garderobe ontbreken. Combineer ‘m net als Mikky met een leuke trui and you’re good to go! Je shopt de jeans voor €56,95 bij NA-KD.

Stripes

Ze heeft op de foto een trui aan, maar omdat de dagen weer wat warmer worden, hebben we een iets dunnere variant voor jullie uitgezocht. Mocht de leren blazer niet helemaal je ding zijn, is deze top ook superleuk om los te dragen! Je shopt ‘m voor €20,99 in de sale bij ASOS.

Pretty in pink

We zijn stiekem een beetje jaloers op de tas van Mikky, maar Chanel ligt iets boven ons budget, hihi. We hebben een andere supermooie, roze tas gevonden! Hij is van Valentino en je shopt ‘m voor €89,99 bij ASOS.

Cateye

Pretty babe Mikky rockt een cateye zonnebril in de foto en we love it! Binnenkort komen er weer zonnige dagen aan, dus een zonnebril komt altijd van pas. Je shopt ‘m voor €5,- in de sale bij Boohoo.

Lees ook:

Beeld: Instagram @mikkykiemeney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen