Romy D'Fonseca

Copy the outfit: Romy D’Fonseca

Oh my gosh, wij zijn in love met de stijl van Romy D’Fonseca! Ze draagt superkleurrijke kleding, dus we worden meteen vrolijk als we naar haar outfits kijken. Wij maakten een look voor je na!

Blouse dress

We konden niet de exacte jurk die Romy draagt vinden, maar deze lijkt er heel erg op. Draag er een paar leuke boots of sneakers bij en je outfit is helemaal on fleek! Je shopt de jurk voor €56,95 bij NA-KD.

Pink sunglasses

Hoe funny is de roze zonnebril van Romy? Wij vinden ‘m zeker wat hebben! Combineer ‘m met een rustige outfit en dan is je zonnebril echt een eye catcher. Je shopt de zonnebril voor €13,99 bij ASOS.

Bag Romy D’Fonseca 

De outfit is vrij simpel, maar door de felgekleurde accessoires is-ie allesbehalve saai! Deze roze tas kun je net als Romy in je hand houden, maar je kunt ‘m ook heel makkelijk over je schouder dragen. Je shopt de tas voor €22,99 bij ASOS.

Dr. Martens

Hoe vet zijn de superhoge DrMartens (look-a-like) die Romy draagt? Wij vinden deze hoge Dr. Martens ook supervet bij de outfit staan! Je shopt ze voor €229,- bij About You.

Golden hoops

We kunnen niet precies zien wat voor oorbellen Romy draagt, maar het zijn in ieder geval gouden ringen! We vinden deze oorbellen van Boohoo dan ook perfect voor bij deze outfit. Je shopt de oorbellen voor €6,- in de sale.

Lees ook:

Beeld: Instagram @romydfonseca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen