Zon, zee en strand zijn slecht voor je haar. Maar wat dacht je van vrieskou en sjaals die langs je haar schuren. Vaak is je haar in de winter slapper en zodra je je muts van je hoofd aftrekt, gaat je statische haar alle kanten op. Met de juiste producten kun je bad hairdays zoveel mogelijk beperken.

Conditioner
Conditioner na het haren wassen doet wonderen. Sachajuan heeft een heel verzorgende conditioner. Er zit ook uv-bescherming in. Als de zomer weer begint, zit je ook goed met deze fles. De conditioner van Rituals zorgt voor mooie gladde lokken en ruikt heerlijk.

Serum
Een serum beschermt je haar en maakt het gladder. In de winter ook ideaal om te zorgen dat je haar minder snel statisch wordt. Er zijn veel verschillende soorten en merken. Frizz Ease van John Frieda is een van de bekendste serums.

Haarlak
Een simpele bus haarlak is een van de beste middeltjes tegen statisch haar. Spuit 's ochtends haarlak op je borstel en borstel daarna je haar. Van een houten borstel wordt je haar minder snel statisch dan van een plastic exemplaar. Is je jurkje statisch aan je panty? Spray dan ook meteen wat haarlak op je panty.

Anti-klitspray
Klitten zijn heel vervelend. Doordat je haar langs een dikke jas en sjaal schuurt, hebben veel mensen in de winter meer last van klitten. Met de anti-klitspray van Gliss Kur, zorg je ervoor dat je coupe weer doorkambaar wordt.

Haarmasker
Is je haar er echt slecht aan toe door de kou? Verwen je haar dan met een haarmaskertje. Pas wel op dat je dit niet te vaak doet, dan kan je haar juist slap worden.

Klik op de producten om te zien waar je ze kunt kopen en hoe duur ze zijn.

Serum Conditioner Sachajuan Rituals conditioner Gliss Kur anti-klit Haarmasker Haarlak