Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Al jaren denk ik erover om een tattoo te nemen. Een klavertje vier op mijn pols. Toch houdt de gedachte dat het nooit meer van mijn lichaam af kan, me steeds tegen. Maaaaaarrrr… in de toekomst misschien niet meer! Er wordt namelijk een crème ontwikkelt die tattoos laat verdwijnen.”

Huh?!
“Je vraagt je misschien af hoe een simpel crèmepje een tattoo kan laten verdwijnen. Nou, het zit zo: in de crème zit een medicijn dat de cellen doodt die de pigment van de tattoo vasthouden. De inkt wordt vervolgens door de lymfeklieren afgevoerd. Het is dus een pijnloze manier om van je lichaamsversiering af te komen én je houdt er geen blaren en littekens aan over (wat wel het geval is bij laseren). Dus neem je veel sneller een tattoo, want je kan hem toch zo weer vet easy van je lichaam later verdwijnen!”

Allemaal aan de tattoo
“Met als gevolg dat in de toekomst misschien wel veel mensen een tijdje een tatoeage hebben. Heel leuk, maar erg origineel is het dan niet meer… Grote kans dat je buurvrouw met hetzelfde plaatje rondloopt als jij! Dat wil je toch niet?”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.