Je bestie ziet er wel heel mooi uit met haar gecontourde face en die ogen van je zus knallen echt met haar nieuwe eyeliner, maar zelf weet je niet zo goed hoe je jouw make-up on fleek krijgt. No worries! Met deze producten zie je er binnen no time fantastisch uit.

#1. Mascara
De meeste girls nemen mascara als hun eerste make-upproduct en dat is niet voor niets. Binnen een paar seconden leg je de nadruk op je ogen en zie je er een stuk wakkerder uit. Hoe nice!

#2. Wenkbrauwborsteltje
Anno 2016 stelen wenkbrauwen de show. Met een wenkbrauwborsteltje krijg je ze super easy on fleek en met een beetje wenkbrauwgel blijven je wenkies ook nog eens de hele dag op hun plek.

#3. Lipgloss
Een neutrale lipgloss geeft je net iets meer een glamourlook, zonder over the top te gaan. Heb je een feestje? Dan is een donkerdere lipgloss Γ  la Kylie perfect om je make-up af te maken!

#4. Make-uptasje
Of course moet je al die make-upspullen ook bij elkaar houden en hoe kan dat beter dan in een schattig make-uptasje?

#5. Foundation
Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker voor make-up. Met foundation egaliseer je de huid, waardoor de rest van je look extra knalt.

En dan nog een tip… We hebben op de website Acties.nl een leuke deal gevonden voor als je een keertje make-up wilt gebruiken. Zij geven nu 15 euro korting bij ICI PARIS XL, waardoor je de bovenstaande producten extra cheap kunt scoren!