Een leuke outfit, mooie make-up en übergave schoenen. Yep, jij bent echt helemaal klaar voor een night out. Of toch niet… Je maakt je outfit echt helemaal af met een lekker luchtje. Kun jij ook nooit kiezen in de parfumerie? Wij zetten zes supergeuren voor je op een rijtje.

#1. Frankie, Ariana Grande
Heb jij een boyfriend? Dan is Ari’s parfum echt iets voor jullie. Deze milde geur is namelijk geschikt voor boys én girls. Hoe romantisch!

#2. Daisy Dream, Marc Jacobs
Alleen al voor het schattige flesje met bloemen wil je Daisy Dream hebben en dan ruikt het ook nog eens superfruitig en bloemig. Perfect voor de zomer!

#3. CK2, Calvin Klein
Ben je meer van de frisse luchtjes? Dan is CK2 van Calvin Klein perfect voor jou. Extra fijn: ook deze geur is geschikt voor jongens en meiden, dus je kun je boyfriend rustig meesprayen.

Lees ook: Zo creëer je een flawless skin

#4. J’adore, Dior
J’adore is een echte klassieker. Deze ‘volwassen’ geur is wat zwaarder dan sommige andere en laat je de hele dag heerlijk naar rozen en jasmijn ruiken.

#5. Christina Aguilera, Christina Aguilera
Sweet girls dragen Christina Aguilera, een lekker zoete geur waarvan je meteen zin krijgt in een lange zomeravond. Nice!

#6. Mexx, Mexx
Heb je nog nooit een parfum gehad? Mexx heeft een lichte geur gemaakt die perfect is om uit te proberen als eerste luchtje.

Lees ook: Welke celeb heeft de beste zomeroutfit?