Ken je Tessa nog? In GIRLZ #12 was zij te zien als een van de fashion bloggers die je moet volgen. Speciaal voor GIRLZ maakte ze een kerstlook en die wil jij echt wel shoppen! Kijk maar mee.

Tessa: ‘Hee allemaal! Over ongeveer twee weken is het al weer kerst, hebben jullie ook het gevoel dat het jaar echt voorbij gevlogen is?! Ik vind het eigenlijk wel leuk hoor, december is altijd zo'n gezellige maand. Sinterklaas, kerst, leuke versieringen, cadeautjes, oud en nieuw, yay! Allemaal gelegenheden om lekker uit te pakken met outfits en make-up. Vandaag laat ik jullie mijn kerstlook zien! 

Minimalistisch en chic
Mijn outfits in het dagelijks leven zijn altijd simpel. Ik houd heel erg van die chique, minimalistische outfits zonder al te veel kleur. Tijdens de feestdagen blijf ik natuurlijk ook dicht bij mijn eigen stijl, maar dan pak ik net wat meer uit om de look specialer te maken. All black, maar met een glittertje, grotere ringen, mooie schoenen en wat extra make-up.

High waisted broeken en crop tops zijn al lange tijd helemaal in! Je ziet ze overal. Maar om kerst te vieren in mijn high waist spijkerbroek vind ik niet bijzonder genoeg. Daarom koos ik voor een mooie pantalon die ook hoog in mijn taille zit, en deze prachtige crop top van Zara.

Zo neem ik de trends een beetje mee in mijn feestlook, maar dan wel zo dat het past bij de gelegenheid. Ik maakte de look af met mijn mooiste hakken, maar ook ik houd dat niet vol tot het einde van de avond, dus mijn enkellaarsjes hou ik in de buurt zodat ik die elk moment kan aantrekken. Ook mijn jasje is een item dat niet per se bij de outfit hoort. Binnen kan ik het waarschijnlijk uittrekken, maar als het wat kouder is vind ik dit er wel heel mooi bij staan. 

Speciale make-up
Dan nog even over de make-up look: ik ben echt een ramp met make-up en mijn dagelijkse 'gezicht' bestaat dan ook alleen uit een eyeliner en mascara, maar voor kerst is het toch wel leuk om even te experimenteren! Een beetje oogschaduw, een poging tot een winged eyeliner, én ik plakte nepwimpers op! Hoe mooi ziet dat er uit? Ik vond het echt heel tof om te dragen, haha. 

Hopelijk kunnen jullie wat inspiratie halen uit deze look, of misschien had je al een idee wat je wilde aantrekken? In ieder geval wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en een heel fijn 2016!’

Wil jij er net zo tof uitzien als Tessa? Klik dan op de items in de foto hieronder om ze (of dingen die er heel erg op lijken) meteen te shoppen. De crop top vind je hier.

Jasje Broek Schoenen

Meer Tessa? Kijk op www.lucytess.com