tips winter beautyproducten beste toe aan een relatie vriend broer leuk lesbisch maagdenvlies borsten durfde durven lippenbalsem geil gay, pil, meisje boy boys permanente krullen raar

De namen van deze beautyproducten spreek jij al je hele leven verkeerd uit

Een aantal van deze beautyproducten heb jij vast wel een keer gebruikt, maar wist je dat je ze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd uitspreekt? Als je benieuwd bent, lees dan snel verder!

OPI – beautyproducten

Dit is dat bekende nagellakmerk, remember? Heel veel mensen spreken dit uit als o-pie, maar je spreekt het uit als o-pie-ai. Wow, weer wat geleerd!

Balayage 

Dit is een methode van je haren verven waarbij je de onderkant lichter verft dan de bovenkant van je haar. Hoe je dit uitspreekt? Ba-la-ja-zje. Lastig!

Cleanser – beautyproducten

Je spreekt het eerste gedeelte dus niet uit als clean in het Engels, maar als klen. Het totale woord spreek je dan dus uit als klen-ser. Wie had dat gedacht?

Shea butter

Spreek jij de a uit van het woord shea butter? Dat is niet hoe het hoort! De a valt weg en je spreekt het dus eigenlijk uit als shé butter. Say whut?!

Micellair water – beautyproducten

Gebruik jij micellair water om je make-up te verwijderen? Misschien heb je er nooit over nagedacht hoe je dit nou eigenlijk uitspreekt, maar de correcte manier is mie-sè-lèr water. Wist jij dit?

L’Occitane 

Dit is die winkel waar je allerlei doucheproducten en make-up kunt kopen en je spreekt de dubbele c uit als een x. Dit hadden wij dus never nooit verwacht! Het wordt dus: loxie-tan. Wij zijn in shock. 

Wist jij dit al?

Lees ook:

Beeld: 123F|Bron: Santé 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen