Heb jij de perfecte mascara nog niet gevonden? Gelukkig zijn er weer veel nieuwe mascara’s te koop van bijvoorbeeld essence en NYC. GIRLZ heeft de nieuwste mascara’s verzameld. Wie weet zit jouw perfecte mascara erbij!

essence lash princess false lash effect mascara
Er is weer een nieuwe lash princess mascara toegevoegd aan de essence-collectie! Van deze mascara krijg je door het cobraborsteltje superlange wimpers en meer volume. Te koop voor €3,39.

CATRICE Jet Lash – Speed Volume Mascara
Deze mascara zorgt in één beweging voor intense zwarte en vollere wimpers. Het geheim? Het v-vormige vezelborsteltje. De Ultra Black is te koop voor €4,59 en de Waterproof voor €4,89.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara
Deze mascara belooft drie dingen: meer volume, meer lengte en meer body. Dat klinkt goed! De mascara is te koop voor €17,99.

NYC Cityproof 24H Mascara
Geen zin om vier keer op een dag je mascara te checken? Deze mascara blijft de hele dag zitten én is waterproof. Dus je kunt ook makkelijk een regenbui op de fiets overleven! Te koop voor €3,69.

Maybelline Lash Sensational Mascara
Het unieke borsteltje van deze mascara heeft zes verschillende soorten borstelhaartjes, waardoor alle wimpers worden voorzien van een mooi laagje. Te koop voor €15,49.

essence plump no clump mascara
De naam zegt het al: deze mascara geeft extreem volume zónder klontjes. En dat komt door de grote borstel met geïntegreerd reservoir. Te koop voor €2,89 in black en ultra black.

Benefit Roller Lash Mascara
Dit is een mascara en wimperkruller in één! De mascara heeft een speciaal borsteltje die zorgt voor gekrulde en gelifte wimpers. Te koop voor €25,-.

Lees ook: DIY – zelf mascara maken