Het is weer bijna herfst en dat betekent: shoppen! Ilona showt haar vijf favo items.

Ilona: ‘Omdat de warmste dagen inmiddels voorbij zijn en het herfstgoed alweer een tijdje in de winkels ligt leek het me leuk mijn favoriete najaarsitems met jullie te delen. Zo zien jullie direct wat meer van mijn kledingstijl. Daarnaast hoop ik jullie hiermee een beetje te kunnen inspireren!

Voor dit artikel heb ik overal een zwart of wit hemdje onder gedaan, zodat jullie het item goed kunnen zien en je niet ergens anders door wordt afgeleid.

#1. Een flannel 
Ik heb ze in drie kleuren rood, in het blauw en in het groen: een flannel. Ik vind ze niet alleen heerlijk zitten maar ze staan ook nog eens enorm leuk. Daarnaast kan je ze ook erg leuk om je middel knopen als je het warm krijgt.

De flannel die ik op de foto aan heb komt van Primark.

#2. Luchtig jack

Voor de dagen dat het wat warmer is vind ik dit soort luchtige (bomber)jacks echt heerlijk. Ze staan erg leuk, zitten lekker en zijn vooral niet te warm.

Het jackje dat ik op de foto aan heb komt van Stradivarius.

Lees ook: 11 modemissers die iedereen wel eens heeft gemaakt

#3. Dunne sweater

Als het weer weer eens tegen zit vind ik het ook heerlijk om een dunne sweater te dragen. Deze van  Only vind ik superleuk! De sweater bevat een klassiek streepje, maar door de stof en de kleur onderscheid je je toch van al die andere streepjes. Ik vind deze sweater ook echt ontzettend leuk in combinatie met mijn donkerblauwe tuinpak. 

#4. Adidas Superstar

Mijn witte Adidas Superstar draag ik bijna dagelijks. Doordat ze wit zijn passen ze bijna overal bij en kunnen ze een net wat lichtere touch aan een donkere outfit geven. Daarnaast zitten deze schoenen ook nog eens heerlijk en zijn ze vrij makkelijk schoon te krijgen. Kortom, ik vind het fantastische schoenen. 

Lees ook: 8 fashion items waar je je hele leven plezier van hebt

#5. Een sjaal

Het zal niet lang meer duren voor we weer met de koudere ochtenden te maken krijgen. En omdat ik ’s ochtends vrij vroeg op de fiets moet zitten richting het station kan een lekkere sjaal dan enorm fijn zijn.

En dit waren dan alweer mijn 5 favoriete kledingstukken voor het najaar en tevens mijn laatste artikel op deze site. Natuurlijk blijf ik gewoon lekker doorschrijven op mijn eigen blog.’

♥ Ilona

Wil je meer lezen van Ilona? Dat kan hierDenk je nu: ik wil ook vlogger of blogger van de maand worden? Geef je dan hier op.