blauwe foundation

Deze blauwe foundation gaat viral om deze reden

Heb jij nog nooit gehoord van blauwe foundation als beautyhack? Wij ook niet! Deze foundation gaat viral en nu we dit weten, willen wij ‘m ook hebben!

Blauwe foundation

Whut, blauwe foundation op je gezicht smeren? Dat leek ons écht a no-go tot we dit filmpje zagen. Deze girl gaat viral, omdat ze een superhandige oplossing heeft gevonden voor te donkere foundationkleuren; een blauwe kleur. In het filmpje zie je dat de girl haar te donkere foundation mixt met de blauwe kleur, wat voor de pérfecte shade zorgt. Maar waarom blauw? The answer is simple: blauw neutraliseert warme kleuren en is dus dé oplossing voor jouw foundationprobleem. Wil jij jouw foundation een lichtere kleur geven? Wij hebben een aantal blauwe correctors op een rijtje gezet voor jou!

HD Photogenic Concealer

Deze NYX Cosmeticsconcealer is speciaal gemaakt om roodheden te camoufleren. Je kunt deze concealer ook perfect mengen met jouw foundation om de perfect shade te krijgen. Deze concealer kun je bij Douglas kopen en kost €8,66.

Ny

Neutralizer Primer

Deze vloeibare primer is speciaal ontworpen om kleuren te neutraliseren en rode gebieden op de huid te verminderen. Deze primer kun je mixen met jouw foundationkleur of zelf aanbrengen op je gezicht voor je de foundation aanbrengt. Deze primer kun je bij Douglas halen voor €17,24.

Make Up Studio

Long Lasting Moisturizing & Rejuvenating

Deze moisturizing is een supergoede basis voor jouw make-up en beschermt jouw huid tegen uitdroging. Dit make-upproduct zorgt er ook voor dat jouw foundationkleur zachter wordt en zal jou een egale huidskleur geven. We love it! Je kunt dit product op bol.com bestellen voor €14,99.

Beeld: Anna Efetova, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen