seizoen 2 emily in paris emily in Paris seizoen twee 2 emily in paris outfits gossip girl

Deze outfits draagt Lily Collins in Emily in Paris

De Netflix-serie Emily in Paris draait om de supermooie outfits die Emily, gespeeld door Lily Collins, draagt. Hier vind je alle pretty outfits! Ga jij de looks namaken?

Emily in Paris outfits

Er zijn megaveel merken die hebben meegeholpen aan het maken van Emily’s outfits in Emily in Paris, van ASOS tot Chanel.

Eerste dag bij Savoir

Als Emily haar eerste dag bij het bedrijf Savoir heeft, draagt ze een drukke outfit met allerlei leuke printjes. Haar Eiffeltorenshirt is van Alice + Olivia, haar croptop van Re Done en de laarsjes van (of course) Christian Louboutin

emily in paris outfits

Checkered suit 

Deze red baret look is amazing en geeft de chique vibe van een echte Parisienne. De checkered suit is van Veronica Beard, de tanktop van Chanel, de schoenen van Christian Louboutin en het tasje van Chanel.

emily in paris outfits

Datelook

Emily heeft een date bij een operavoorstelling met een knappe fransman. Ze draagt een prachtige, zwarte jurk van Christinan Siriano met handschoenen van Agnelle. Haar tasje komt van Vintage, de high heels van Cosmoparis en haar hoofdaccessoires van La Compagnie du Costume.  

emily in paris outfits

Zakenfeestje

Voor deze flirty look draagt Emily een zwarte cocktailjurk van Alexandre Vauthier, sandalen van Christian Louboutin en een tasje van Vintage. En niet te vergeten: een super pretty, red lip. Cute!

Emily in paris outfits

Lees ook:

Beeld: Netflix Stephanie Branchu / Bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen