piercing sterrenbeeld oorbel

Deze piercing moet jij volgens je sterrenbeeld laten zetten

Heb jij ook al een tijdje een piercing op je wish list staan, maar twijfel je nog voor welke variant je gaat? Dit lijstje laat zien welke piercing bij welk sterrenbeeld past. En, welke kies je?

Disclaimer: Als je onder de 16 bent, heb je de toestemming van je ouders nodig om een piercing te laten zetten.

Oorpiercing

Ben jij Maagd, Steenbok, Vissen, Stier of Tweelingen? Dan is een oorpiercing écht iets voor jou. De Maagd kiest vaak voor een subtiele oorpiercing, bijvoorbeeld aan de bovenkant van de oorlel, terwijl de Vissen liever voor een wat stoerdere oorpiercing kiest. Wat dacht je van een rook? Dat is het vouwtje in het midden van je oor. We love it!

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over wat voor zoener jij bent

Neuspiercing

Oeh la la, wij vinden een neuspiercing zo gaaf staan! Ben je Weegschaal of Kreeft? Dan kun jij een neuspiercing rocken! Kies je voor een septum (een piercing in het stukje huid tussen je neusgaten) of ga je toch voor de classic neuspiercing in de vorm van een ringetje of stud?

Navel- of tongpiercing

De Boogschutter en Ram zijn wat stoerdere chicks en kunnen daarom makkelijk voor een navelpiercing of een tongpiercing gaan. Jij houdt wel van een feestje en daar past deze piercing perfect bij. Lookin’ good!

Lees ook: Deze sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex-lover

Tepelpiercing

Oef, dit is wel een beetje een spannende piercing, maar de Schorpioen, Waterman en Leeuw durven hier best voor te gaan als ze oud genoeg zijn. Denk alsjeblieft wel goed na over deze piercing en neem hem niet na één dag nadenken. Hij is én intiem én as we speak is het een enorme trend, dus neem hem niet alleen daarom. Think before you pierce, girl!

Beeld: Getty Images / brusinski / Bron: Fashionchick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen