sieradentrends sieraden trends

Deze vier sieradentrends moet je zeker kennen

Het is elk jaar een komen en gaan van trends, ook bij sieraden. Als je een beetje met de mode mee wil gaan, is het natuurlijk wel van belang dat je gebruik maakt van de vier trends die genoemd worden in dit artikel.

Zilver 

Zo blijkt dat zilver echt met een comeback bezig is in de sieradenwereld. In de voorgaande jaren waren juist met name gouden sieraden populair, maar in 2021 zal dat niet meer het geval zijn. Zo kun je ook zeker die mooie mooie zilveren armband voor dames uit de kast halen of juist eindelijk een keer bestellen, want hier kun je dit jaar zeker weer mee gezien worden. Zilveren sieraden zien er natuurlijk prachtig uit, maar ze hebben nog een voordeel. Ze zijn namelijk goedkoper dan hun gouden soortgenoten. Deze trend is dus goed voor je outfit, maar ook voor je portemonnee!

Doe ook de quiz: Past zilver of goud het beste bij jou?

Oorringen 

De laatste tijd zien we steeds meer klassieke sieraden terug in een nieuw jasje. Dat is in principe best logisch. In onzekere tijden kijken we namelijk vooral naar de klassiekers, terwijl in goede tijden juist gaan experimenteren met nieuwe sieraden. Dat gezegd te hebben, de oorring zal met recht vasthouden aan zijn status van klassiek en eeuwig, want dit type sieraad is zonder twijfel tijdloos te noemen. Die sexy oorringen komen bovendien helemaal terug in de mode in 2021, al kun je er ook zeker mee gezien worden als het niet een trend is. 

Parels

Parels waren ooit de favoriete sieraden van de rijkste mensen van de Nederlandse bevolking, terwijl je oma ze waarschijnlijk ook droeg. Toch is dat inmiddels niet meer het geval. Een paar stylisten duwden de aandacht echt op mode- en popiconen, zij gingen dus parels dragen. Opvallend genoeg waren dit met name mannen, maar alsnog zorgde het voor veel effect. Door deze stylisten en beroemdheden zijn parels namelijk echt met een opmars bezig. Tegenwoordig kun jij ze dus ook zonder twijfel dragen. Je kunt parels bijvoorbeeld dragen om de nek, wat direct voor een chique look zal zorgen. 

Lees ook: 15x GIRLZ + FINASTE Musthave Sieradenset van €123,97 voor maar €49,95

Chains

Daarnaast is het ook zeker een goed idee om in 2021 chains te gaan verwerken in je outfits. Dit zijn dus echt kettingen, die je onder meer om je nek of je arm kunt dragen. Dit zal er zeer gewaagd uitzien, al hangt dit wel echt van het formaat af. Kleinere chains zijn juist meer subtiel, terwijl grote exemplaren zelfs een bijna agressieve uitstraling kunnen hebben. Eventueel kun je de chains zelf maken, waarbij je er direct ook steentjes of diamantjes in kunt verwerken. Zo’n schakelketting kun je bovendien mooi combineren met een armband in dezelfde stijl, prachtig! 

Lees ook: Lucardi brengt collectie met MeisjeDjamila uit

Beeld: wundervisuals, Getty Images / Partnerbijdrage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen