vorm lipstick

Dit zegt de vorm van je lipstick over jou

De vorm van je lipstick zegt iets over de manier waarop je het aanbrengt en dat zegt weer iets over je persoonlijkheid. Funny, right? Als je geen lipstick gebruikt, kun je natuurlijk ook naar je lippenbalsem kijken. *wink wink*

Kuiltje – vorm lipstick

Als jij een kuiltje in je lipstick hebt, wil dat zeggen dat je nieuwsgierig bent en altijd op onderzoek uitgaat. Ook wil het zeggen dat je een gebruiksaanwijzing hebt en mensen je dus moeilijk kunnen vinden, maar als ze die gebruiksaanwijzing eenmaal kennen, ben je harstikke makkelijk! 

Deukje

Als er een deukje in je lipstick zit, ben je energiek, creatief en enthousiast. Je houdt van praten en ook sta je het liefst in het middelpunt van de belangstelling. You go, girl!


Schuine punt

Heeft jouw lipstick een schuine punt? Dan ben je spontaan, heb je overal een mening over en ben je niet bang om de discussie aan te gaan. Wel heb jij een hekel aan een te drukke planning, dus verplichtingen ga je liever uit de weg. #oops 

Zo goed als nieuw – vorm lipstick

Ziet jouw lipstick er nog zo goed als nieuw uit, maar gebruik je ‘m wel al een tijdje? Dat wil zeggen dat jij het liefst een beetje op de achtergrond blijft. Je houdt ervan om dingen te plannen en je bent (bijna) altijd netjes en georganiseerd. Lekker bezig!

Scherpe punt

Als je lipstick een scherpe punt heeft, ben je een beetje mysterieus. Van anderen wil je alles weten en je wil ook graag overal bij zijn, maar over jezelf vertel je liever niet te veel. Ook vind jij jezelf wel héél leuk en dat zou soms best iets minder mogen, babe. 

Rond

Als de vorm van je lipstick een ronde punt is, ben je een echte huismus. Je zit liever op de bank met een dekentje en een kopje thee of warme choco dan dat je met je friends naar een party gaat. Verder word jij af en toe snel boos om kleine dingen… #sorrynotsorry

Plat – vorm lipstick

Heeft jouw lipstick een platte punt? Dat wil zeggen dat jij een snelle denker bent. Toch beslis jij nooit iets zonder er eerst tien keer over nagedacht te hebben, hihi. Jouw levensmotto is dan ook: eerst denken, dan doen! 

Stompje

Als de punt van jouw lipstick een stompje is, wil dat zeggen dat je een hekel aan ruzie hebt. Je vindt het belangrijk dat een ander het naar z’n zin heeft en plaatst anderen dan ook graag boven jezelf. Vergeet je niet om ook af en toe aan jezelf te denken? 

Welke vorm heeft jouw lipstick?

Lees ook:

Beeld: Unsplash | Bron: Libelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen