castelijn en beerens bijbaan

Dit zijn de leukste bijbaantjes

Volgens het CBS hebben jongeren het vaakst een bijbaan als vakkenvuller of kassière. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, en het verdient ook best lekker. Maar erg origineel is het dus niet. Wil jij graag verder kijken dan de plaatselijke supermarkt? Doe dan hieronder vast wat inspiratie op voor het allerleukste bijbaantje.

Evenementenmedewerker

Of je nu biertjes tapt, jassen aanneemt of bekertjes van de grond raapt; als evenementenmedewerker is geen werkdag hetzelfde, want het evenement is telkens anders. De ene keer sta je bij een concert van Beyoncé, dan weer bij een spannende voetbalwedstrijd of op een hip festival. Dat voelt toch eigenlijk niet eens als werken?

Bezorger

Ben jij een echte snelheidsmaniak? Dan willen ze jou vast graag in dienst nemen als bezorger. Geen probleem als je je rijbewijs nog niet in the pocket hebt, want op de fiets kom je ook een heel eind. En dat niet alleen, bij een bezorgdienst als Deliveroo verdien je ook nog eens bakken geld, vooral wanneer jij je bezorgingen vliegensvlug aflevert. Kun je eindelijk die Castelijn en Beerens tas kopen waar je al een eeuwigheid voor spaart!

Mystery shopper

Schuilt er in jou een onderzoekende detective en ben je dol op winkelen? Dan ben jij heel geschikt voor een bijbaan als mystery shopper! Jij gaat dan, onopvallend en undercover uiteraard, winkelen of ergens eten om de service, kwaliteit en gastvrijheid te onderzoeken. Je moet dit natuurlijk wel een beetje goed kunnen beschrijven. Jonge mystery shoppers zijn vaak juist welkom omdat je ook ingezet kan worden om te onderzoeken of je leeftijd wel gecheckt wordt bij een ‘volwassen’ aankoop.

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen