Je ene vriendin heeft hele lange dunne benen, de ander heeft wat kortere benen en meer heupen. En zo zijn er nog tien andere soorten figuren. Geen lichaam is hetzelfde, daarom is het niet zo gek dat het helemaaaal niet leuk is om een nieuwe spijkerbroek te kopen. Wat een pijn en moeite kost het om een model te vinden wat goed past en ook nog leuk staat.

Normale spijkerbroeken zijn te koop in verschillende kledingmaten. Ze houden er geen rekening mee of je wat meer vetjes bij je buik hebt of juist een bollere kont. Het resultaat is een snijdende tailleband of juist een gapend gat bij je rug. Levi's heeft daarom niet alleen verschillende maten, maar ook verschillende modellen in de Curce ID-lijn:

Slight Curve
Voor meiden die (nog) niet zoveel vrouwelijke vormen hebben. Deze broek versterkt de vormen die je hebt.

Demi Curve
De Demi Curve accentueert je taille op een mooie manier.

Bold Curve
Als je broek normaal gesproken snel een beetje van je rug afstaat aan de achterkant, moet je de Bold Curve hebben.

Als je langsgaat bij de Levi's store kun je even aangeven dat je op zoek bent naar een Curve ID-broek. Je taille en heupen worden dan door een expert opgemeten. Vervolgens wordt het verschil tussen je taille en heupen bepaald en daaruit wordt afgeleid of je een Slight, Demi of Bold girl bent.

De broeken bevatten veel stretch, waardoor ze heel lekker zitten. Ben je er eenmaal uit welk model bij jou past, dan wordt het kiezen geblazen, want ga je voor skinny, slim, straight of bootcut? De Levi's Curve ID-broeken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en wassingen, vanaf €89,95.