Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Op internet kwam ik laatst tijdens het schrijven van mijn column een shocking trend tegen, namelijk: geverfd okselhaar! Wat?! Zou jij meedoen met deze gekke hype?”

Opvallend
“Ik was in shock toen ik een pic van een girl zag met lang, smurfenblauw okselhaar. De laatste paar jaren is het niet bepaald hip om je okselhaar te laten groeien, laat staan om het in een felle kleur te verven. Om eerlijk te zijn vond ik het niet echt mooi en fris staan. En by the way: je wilt toch niet dat je okselhaar opvalt? Maar dat doet het wel door die felle kleur…”

Lekker makkelijk
“Maar misschien wil je dat juist wel dat het opvalt als het een échte hype wordt. Als straks Ariana, J-Law en Miley ook met geverfd okselhaar rondlopen. Bovendien is het wel lekker makkelijk; je hoeft dan namelijk niet meer je oksels te scheren. Scheelt weer tijd ’s ochtends onder de douche!”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.