Het wordt strandweer! Tijd voor een leuke beach look! Want wat moet je met je haar doen als het helemaal uit model is door het zeewater? Wij hebben de 7 leukste beach looks even opgezocht voor wat inspiratie!

 

 

 

 

 

Vrolijk sjaaltje
De wind op het strand zorgt voor warrige lokken. En als je dan een boek aan het lezen bent kan dat vervelend zijn. Je kunt je haar dan vastspelden met clipjes, maar nog leuker is een sjaaltje. Staat supervrolijk en hip!

Salty hair
Je hoeft niet meer bang te zijn dat je haar nat wordt tijdens een verfrissende duik in zee! Maak gebruik van de zoute aanslag die de zee op je haar achterlaat. Dit zorgt namelijk voor prachtig golvend haar! Schud je haar los, kneed er een beetje in, laat het opdrogen in de zon en je heb een bos vol krullen. 

Feather extensions
Heb jij ze al gespot: de veerextensions? De veertjes staan superleuk door je lange lokken. Net een beetje extra en het weer eens wat anders dan je haar verven! Je kunt ze in en uit doen wanneer je wilt. Megahandig.

Nonchalante knot
Even ondersteboven hangen, je haar bij elkaar pakken, elastiekje erin en je bent klaar! Hoe groter en hoger op je hoofd, hoe hipper!

Flaphoed
Outch, die zon kan gemeen branden op je hoofdhuid! Met een leuke flaphoed zie je er niet alleen heel trendy uit, het geeft ook nog een beetje verkoeling en voorkomt een verrband gezicht!

Bloemenbandje
Het bloemenbandje is hot! Hij wordt al veel gespot op festivals. Ook op het strand staat het bloemenbandje leuk in combi met je zomerjurkje.

Fishtail
Een vlecht in je haar is superhandig om geklit haar te voorkomen. De fishtail vlecht staat superleuk als hij wat uitgezakt is, ideaal dus als jij actief gaat beachvolleyballen met de hunks van het strand! Bekijk het filmpje hoe je supereasy een vissengraatvlecht maakt.

Vergeet je haar niet te verzorgen
Onze huid beschermen we goed tegen de zon, maar vaak we vergeten ons haar! Je haar kan snel dof en droog worden in de zomer. In een ander artikel vertellen we hoe je je haar het beste kan verzorgen in de zomer.