Loopt jouw vader er ook het liefst bij in een saaie slobbertrui en een versleten spijkerbroek uit het jaar nul? Dan is hij niet de enige! Nederlandse vaders vinden het vooral belangrijk dat kleding lekker zit. Slechts 2% vindt trends het belangrijkst. Logisch dus dat bijna de helft van de jongeren een make-over voor hun vader wel ziet zitten. Hoor jij hier ook bij?

Marco Borsato
Uit een onderzoek van Specsavers is gebleken dat ruim 30% van de jongeren vindt dat hun vader wel meer aandacht mag besteden aan zijn kleding. Ook zouden ze willen dat hun vader een gespierder en dunner lichaam (37%) en een beter kapsel (28%) heeft. De ondervraagde jongeren willen het liefst dat hun pa zich kleedt als Marco Borsato (12%). Inderdaad niet slecht!

 

Brillen
Ook op het gebied van brillen geven vaders weinig om mode. Bij aankoop van een nieuwe bril wordt vooral gelet op de prijs en de vorm (bijna 40%) en comfort (34%) en niet op de trends, terwijl 22% van de jongeren vindt dat hun daddy dat wel zou moeten doen. De meeste jongeren vinden het montuur van hun vader namelijk superlelijk. Arme papa's…