Liggen er ook altijd stapels met kleren door je hele kamer? Zonde! Zo komen er allemaal kreukels en vouwen in je shirtjes, jasjes en broeken. Tijd om je kleren eens netjes en handig op te bergen. Lees snel onze tips hoe je jouw kast netjes houdt!

Winter vs zomer
Sorteer je kleding zodat je broeken bij elkaar liggen, je truien op één plank en je hemdjes bij elkaar. Zo weet je in de winter waar jij je warme kleren kunt vinden en in de zomer waar je korte broeken liggen.

Mandjes
Voor je sokken, panty’s, ondergoed en bh’s kun je verschillende mandjes in je kast zeggen. Zo ziet je kast er netjes uit en slingeren je sokken niet overal rond.

Kledingrek
Het is natuurlijk het mooist om je jurkjes, jasjes en blousejes op te hangen. Je kunt het kledingrek in je kast gebruiken maar het is veel leuker om een kledingrek middenin je kamer te zetten, zodat iedereen die in je kamer komt jouw superleuke jurkjes collectie kan zien!

Op kleur
Als je je jurkjes, blousejes en jasjes op kleur hangt, ziet je kast/rek er veel netter uit. En zo kun je snel en makkelijk het jasje vinden dat je die dag aan wilt!

Schoenenrek
Bijna elke girl heeft wel een kast vol schoenen. Zonde om ze dan op één stapel te gooien. Koop of maak zelf een schoenenrek zodat je je schoenen netjes op kunt bergen. Superhandig!