Yuk! Het regent zo ongeveer de hele dag, je huid is droog en je bent een beetje moody. Ja hoor, de herfst is weer begonnen. Op dit soort momenten kunnen jouw huid en haren wel wat extra aandacht waarderen. Tijd voor hydrating!

Hydrating Water Burst (Vital C) – €59,-

Deze Hydrating Water Burst is een verademing voor de huid. Water Burst is een techniek waarbij het product zodra je het op je huid smeert, ‘uiteenspat’. Hierdoor komen er allerlei dingen vrij zoals antioxidanten en vitamines. Na een applicatie krijgt jouw huid al een flinke boost.

Hydra Genius L’Oréal Paris – €10,-

Dit hydraterende water met Aloë Vera is supergoed voor een droge huid. Het sap van deze plant zorgt ervoor dat je huid goed verzorgd wordt en soepel blijft. Je huid blijft zo’n 72 uur gehydrateerd, dus je kunt er weer even tegenaan. Klinkt awesome toch?!

Hydrating & Pore Minimizing Face Primer Milani – €13,50

Deze face primer zorgt voor een mooie glow en is supergoed voor je huid. Hij is makkelijk aan te brengen en blendt lekker easy met je huid. Je poriën worden verminderd en je huid gehydrateerd. What more do you want?

Hydrate & Rescue Deep masker John Frieda – €10,99

Ook je haren kunnen wel wat hydratatie gebruiken! Bijvoorbeeld door een lekkere conditioner te gebruiken. Wat dacht je van deze van John Frieda? Supergoed voor beschadigt haar en hydrateert en ‘redt’ jouw haren.

Hydrating Concoction L’Oréal Paris – €8,99

Deze conditioner voor je haren ruikt niet alleen heerlijk naar lavendel, maar is ook nog eens supergoed voor je haren. Door de lavendelolie en soja- en kokosolie worden je haren lekker gehydrateerd. Nog een pluspunt? De conditionar is vegan, dus mocht je vegan zijn, dan is deze conditioner zeker iets voor jou!

Beeld: 123RF

Lees ook: