Wil jij ook altijd zo lang mogelijk kunnen uitslapen ’s ochtends? Voor zo ver dat mogelijk is… Hoewel je er natuurlijk óók nog steeds fabulous uit wilt zien op school, en dat kost nou eenmaal wat tijd. No worries, met deze beautyroutine niet meer! Voortaan ben jij binnen 10 minuten ready to go.

Gezicht reinigen (2 minuten)
Was je gezicht met water en doe een dagcrème op. Kies er één voor jouw huidtype en gebruik het liefst eentje met SPF. Zo wordt je ook meteen beschermt tegen zonlicht!

Foundation en/of concealer (2 minuten)
Breng alleen foundation aan op de plekken waar je het écht nodig vindt. Zo verkort je je make-up tijd! Breng concealer aan onder je ogen, zodat je wallen minder zichtbaar zijn. Ook kun je er een puistje mee aanstippen en het zelf vervagen met je vingertop.

…En dan zijn we pas 4 minuten verder!

Wimperkruller en mascara (1,5 minuut)
Houd de wimperkruller voor 5 seconden vast aan beide wimpers en doe vervolgens mascara op. Breng lekker veel op je bovenwimpers aan en vergeet ook de onderwimpers niet. Zo krijg je een open, verleidelijke blik!

Blush (30 seconden)
Een beetje blush geeft je een frisse, gezonde look en het kost je maar 30 seconden! Gebruik een poederkwast en voilà, mooie blosjes gegarandeerd.

Lippen (30 seconden)
Kies voor een gekleurde lippenbalsem in plaats van een lippenstift. Zo heb je toch een mooi kleurtje op je lippen en het kost véél minder tijd.

Haar (2 minuten)
Als je haar vettig is, kun je er snel wat droogshampoo in doen. Focus je vooral op het haar langs je gezicht omdat het daar het snelst vet wordt. Je kunt je lokken ook vlechten. En als je niet zulke goede vlechtskills hebt, kun je altijd nog een simpele paardenstaart maken. Dat is áltijd goed!

Deodorant (10 seconden)
Tot slot kun je nog even wat deo onder je oksels spuiten. Het kost maar 10 seconden en je voelt je meteen een stuk frisser!

En hoppa, klaar om te gaan. In minder dan 10 minuten!

Lees ook: Tips om ’s ochtends sneller klaar te zijn voor school