licht make-up gouden highlighters

In dit licht kun je het beste je make-up aanbrengen

’s Ochtends in de badkamer ziet je make-up er super fleeky uit, maar in de spiegel met daglicht op school ziet het er opeens niet meer uit. So annoying! Lees verder and find out in welk soort licht jij het beste je make-up kunt doen om te zorgen dat je er overal on fleek uitziet.

Licht make-up

Het allerbeste licht om je make-up aan te brengen, is natuurlijk daglicht. Zo zie jij het beste hoe je er buiten en dus voor anderen uitziet. Is het nog te vroeg of heb je geen plek waar jij je met natuurlijk daglicht kunt opmaken? Ga dan voor warm wit licht, bijvoorbeeld LED. Dit laat je gezicht er net zo natuurlijk uitzien als bij zonlicht. Dit is wat we willen, right?

Welk licht is een no-go? 

De soorten licht die je het beste kunt vermijden, zijn fluorescerend, geel of roze licht óf licht dat recht van boven komt. Door deze soorten licht kun je er anders uitzien dan in de werkelijkheid en dit kan er weer voor zorgen dat je iets te enthousiast aan de gang gaat met bronzer, concealer, poeder of andere make-upproducten. That’s not what we want! 

Bij welk licht maak jij je altijd op?  

Lees ook:

Beeld: 123RF | Bron: Beautify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen