Vind jij de make-up van it-girls Selena Gomez en Taylor Swift ook altijd zo mooi? En wil jij die fabulous look, maar denk je dat het te duur is? Don’t worry! Met Miss Sporty kun je de look van je favo it-girl easy peasy namaken, zonder dat het meteen een flinke hap uit je beautybudget neemt. Miss Sporty introduceert namelijk de Glamorous Voorjaar Collectie.

De collectie bestaat uit een foundation in vier kleuren, vijf glossy oogschaduwsticks, vier eyeliners, een mascara en drie glitter topcoat nagellakjes. Met de Miss Sporty collectie heb je alle wapens in handen om zelf de look van je favo celeb te creëren.

De foundation is een drie-in-één product met een primer, concealer en foundation. Gebruik dit handige goedje als concealer voor plekjes, of over je hele gezicht voor een flawless huidje. Met de handige eyeshadowsticks tover je in één keer een prachtige look op je ogen. Gebruik daarna de eyeliner om ze extra te accentueren. Met een likje van de mascara krijgen je wimpers meteen een false lash effect.

De glitternagellakjes gebruik je als finishing touch en ze zijn er in de kleuren groen, roze en goud. Deze nagellakjes kun je gebruiken als topcoat over een nude nagellakje om je look af te maken, of doe eens lekker gek en gebruik ze alleen op de uiteinden van je nagels.

De prijzen van de collectie zijn: Mission Correction Foundation (€4,99), Fabulous Glossy Shadow (€2,49), Water-Resistant Eyeliner (€2,99), Lash Millionaire All-in-1 False Lash Effect Mascara (€3,99) Candy Shine Glitter Effect nagellak (€1,99).

De Miss Sporty Glamorous Voorjaar Collectie is vanaf vandaag te koop bij drogisterijen.

Lees ook: 10x leuke pastelnagellakjes!