justin bieber h&m celebs documentaires justin Bieber hunk quiz paarse diamanten belangrijke keuze fans justin bieber stem cupid justin bieber justin bieber ziekte Justin Bieber nieuwe carpool karaoke nummer

Justin Bieber komt met een nieuwe kledingcollectie voor H&M

Justin Bieber had al eerder een samenwerking met H&M en schijnbaar is dat goed bevallen: hij lanceert namelijk opnieuw een collectie met de winkel. Yay!

Justin Bieber en H&M

De items uit de nieuwe collectie van Justin Bieber en H&M zijn nog niet overal beschikbaar, maar op social media duiken steeds meer foto’s op die een kleine sneak peek geven. De lijn is gebaseerd op Changes, Justin’s nieuwste album. Check hier een voorproefje:

https://twitter.com/rauhlmeezy/status/1285612180218548224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1285612180218548224%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Ftagmag.news%2Fh-m-lanceert-kledingcollectie-met-justin-bieber

OMG, we zien veel items (vooral shirts en sweaters) met het hoofd van Justin voorbijkomen. Het is in ieder geval een compleet andere collectie dan die voor het album Purpose! Over de prijzen is nog weinig bekend, maar H&M kennende, zal de lijn redelijk budgetproof zijn.

Wat denk jij van de nieuwe samenwerking tussen Justin Bieber en H&M: YAY or NAY?

Lees ook:

Beeld: Instagram @justinbieber / Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen