Van alles tegelijk doen, daar schijnen wij meiden heel goed in te zijn. Met GTST op de achtergrond aan, plaats je nog even snel een berichtje op Facebook en klets je ondertussen met je moeder. Wist je dat je ook met veel beautyproducten kunt multitasken? Handig voor als je een weekendje weggaat!

 

 

Lipstick
Lipstick kun je ook gebruiken als cream blush. Je kunt gewoon een beetje lippenstift op je vingers doen en dat op je wangen deppen. Zorg wel dat je het genoeg vervaagd, anders loop je de hele dag rond met clownswangen…

Ladder
Doorzichtige nagellak geven je nagels niet alleen een mooie glans, maar je kunt het ook gebruiken bij een ladder in je panty. Door er een beetje nagellak overheen te smeren, voorkom je dat hij verder scheurt.

Matte oogschaduw
Vind jij het mooi om je wenkbrauwen bij te tekenen? In plaats van wenkbrauwpoeder kun je ook bruine matte oogschaduw gebruiken.

Goede basis
Wil je dat je oogschaduw langer blijft zitten? Je kunt naast oogschaduwbasis ook een oogpotlood gebruiken (een romig potlood werkt het beste). Kies wel een kleur die bij de oogschaduw past die je daarna gaat gebruiken.

Oeps, vergeten…
Zul je net zien: je staat net onder een warme douche,  je pakt een scheermesje, maar dan kom je erachter dat je je scheergel op je kamer bent vergeten. Geen nood! Pak gewoon je fles met crèmespoeling. Het maakt de haartjes zachter, waardoor het scheren makkelijker wordt.  

Scrub
Gezichtsscrub kun je ook gebruiken om je handen en voeten een lekkere scrubbehandeling te geven. Daar worden ze heerlijk zacht van!