Yes! MAC gaat samen met Disney werken aan een te gekke make-up collectie. En dit is niet zomaar een make-up collectie. Nee, we kunnen straks naar de winkel voor Aladdin make-up. We love it.

Beauty Jasmine

De MAC x Disney-lijn zal bestaan uit een kit vol prachtige lipsticks, cheek-en oogproducten. Die de schoonheid van beauty Jasmine willen benadrukken. MAC: ‘Deze nieuwe, spannende samenwerking benadrukt de krachten en schoonheid van Jasmine. Deze kleurcollectie laat zien dat ze zelfverzekerd is en een sterke wil heeft om iedereen te inspireren zichzelf te uiten in de manier waarop we dat willen.’

Wishlist

Volgens MAC heb je straks geen magische lamp meer nodig, je haalt gewoon de magie van Disney met de make-up in huis. Je kunt namelijk de mooiste metallics, glanzende kleuren, matte en juweelachtige tinten verwachten. Let’s make a wishlist!

Special edition

MAC komt met deze special edition van de Aladdin make-up, om te vieren dat de live-action film eraan komt. Ze hopen de collectie uit te kunnen brengen tegen de tijd dat de film in de bios te zien is.

https://www.instagram.com/p/Bu-KuL_nYw4/

Beeld: Instagram @aladdin, Instagram @hotfire.makeup

Lees ook: