In de winter is meestal jouw prachtige gebruinde huid verdwenen en zie je er vaak bleek en ziekjes uit. Make-up doet wonderen, maar hoe pak je het nou het beste aan? Girlz! geeft 5 tips.

Op Nelly.com vind je superveel beautyproducten van verschillende merken. Krijg je niet zoveel zakgeld? Koop dan de producten van Wet ’n Wild of Viva La Diva, deze zijn goedkoop en heel goed! Maar Nelly.com heeft ook bekende merken als Max Factor en Maybelline.

Metallic
Deze winter is metallic helemaal hot. Metallic kleding, metallic accessoires én metallic make-up. Vooral gouden, bronzen en zilveren oogschaduw is echt een trend deze winter.

 

 

nelly.com Zilver Brons goud potlood

Foundation
Een primer en goede foundation zijn echt een must dit seizoen. Een primer gebruik je als basis die je onder je foundation aanbrengt. De foundation zorgt ervoor dat jij er stralend uitziet. Check trouwens even of je een niet te donkere foundation gebruikt. Nu je een lichtere huid hebt, is het verstandig om een tintje lichter te kiezen.

Face primer poeder Mousse Foundation perfecte primer

Blush
Met een babyroze of dieprode blush is jouw grauwe winterhuid spontaan verdwenen. Show die appeltjesrode wangen en je ziet er spontaan een stuk gezonder uit!

Blush in stickvorm Felrode blush Meerdere kleuren Oranje blush Lief roze

Long lasting
Gebruik long lasting producten om er de hele dag smashing uit te zien. Zo hoef je niet elke pauze naar de wc te hollen om je make-up bij te werken.

Lip stain Foundation Mascara Concealer

Opvallende ogen
Jouw ogen mogen deze winter best opvallen! Gebruik een donkerbruine oogpotlood of zwarte eyeliner en een mascara waardoor jij volle wimpers krijgt. Ook smokey eyes zijn nog steeds helemaal in.

 

Oogpotlood Eyeliner smokey eyes maken Mascara