viva glam m.a.c.

Met de Viva Glam lipstick van M.A.C steun jij een goed doel!

Wil jij een goed doel steunen, maar weet jij niet zo goed waar je moet beginnen? Je kunt jouw leeftijdsgenootjes in Afrika steunen door het kopen van een VIVA GLAM lipstick van M.A.C Cosmetics. Waar wacht je nog op, girl?!

M.A.C Cosmetics VIVA GLAM Campaign 

M.A.C Cosmetics haalt al 26 jaar geld op met hun M.A.C Cosmetics VIVA GLAM Campaign voor de strijd tegen hiv/aids. Aids is de grootste doodsoorzaak onder jongeren in Afrika. Wist jij dat? De missie van het beautymerk is om mensen van all ages, all races en all genders te helpen die getroffen zijn door hiv/aids. Als je bij M.A.C een VIVA Glam lipstick koopt, dan wordt 100% van de verkoopprijs gedoneerd voor de bestrijding van hiv/aids. Dit jaar heeft M.A.C Cosmetics door de verkoop van de VIVA GLAM lipstick maar liefst honderdduizend euro kunnen doneren aan Dance4Life en Orange Babies! We love to support good things. Jij ook? 

Lees ook: Dit zegt de vorm van je lipstick over jou

VIVA GLAM lipstick 

De VIVA GLAM-collectie van M.A.C bestaat uit a-ma-zing lipsticks in verschillende kleuren, zodat er voor iedereen iets tussen zit. De lipsticks kosten €20,- en het hele bedrag wordt gedoneerd. Heb jij de lipstick VIVA GLAM ROSALÍA al gespot? Deze kleur is perfect voor de feestdagen. We love it!

Rosalía and MAC's Viva Glam Lipstick Is Finally Here

Één lipstick zorgt voor…

1 VIVA GLAM Lipstick levert zeven dagen lang essentiële boodschappen zoals vers fruit en groenten voor een gezin dat getroffen is door hiv. 

1 VIVA GLAM Lipstick Biedt 75 vrouwen en meisjes 45 minuten aan levensreddende hiv-preventievaardigheden. 

1 VIVA GLAM Lipstick biedt 25 veiliger sekssets met condooms, glijmiddel en instructies.

Beeld: M.A.C Cosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen