zomer items

Met deze items steel jij deze zomer de show!

De zomer van 2021 komt eraan en hopelijk laat het zonnetje zich snel weer wat meer zien. Heb je al een aantal zomerse activiteiten op de planning staan? Dan is het natuurlijk wel van belang dat je er een beetje hip bijloopt. Daarom hebben wij voor jou dé fashion items van 2021 op een rijtje gezet die echt niet kunnen ontbreken in jouw garderobe.

Crocin’ it

Deze zag je misschien niet zo snel aankomen, maar de Crocs zijn helemaal terug! Een hele lange tijd was het echt not done om met deze schoenen aan te komen, maar nu zijn ze mega populair en een van de meest gewilde items.

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen bij je favoriete artiesten als Justin Bieber, Post Malone en Bad Bunny. Deze beroemdheden hebben namelijk hun eigen collectie uitgebracht samen met Crocs. Het populaire schoeisel verscheen zelfs op de roze loper van de Oscars! De muzikale leider van de award show kwam aan met gouden Crocs.

Volgens Justin Bieber zijn Crocs absoluut een goede move. In een persbericht zegt hij dat ze comfortabel zijn, modieus en dat je je eigen stijl kunt toevoegen aan de manier waarop je ze draagt.

Helaas zijn alle lavender Crocs van zijn samenwerking uitverkocht, maar niet getreurd! Je kunt gewoon Crocs kopen in dezelfde kleur. Het enige wat mist zijn de Jibbitz charms waar je de Crocs mee kunt opleuken. Nu kun je gaan voor Jibbitz die bij jouw stijl passen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de kleur orchid of bijvoorbeeld army green als je wat stoerders wil!

Beeldmateriaalgirlz4

Lees ook: Justin Bieber gaat samenwerken met Crocs

Vans off the wall

Als we het dan toch over schoenen hebben, gaan we meteen door naar het volgende merk, Vans. Vans zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Je kunt ze het gehele jaar door dragen en blijven altijd razend populair. Vans zijn geïnspireerd op de surfers en de skaters. Inmiddels is de collectie aangevuld en kun je je outfit helemaal mixen en matchen met een paar Vans-sokken, een bucket hat of een Vans-trui! Ook deze zomer zullen de pastelkleuren weer superpopulair zijn. Zo heb je bijvoorbeeld hele leuke classic Vans in het lichtblauw met wit of Vans in de kleur shale green.

Beeldmateriaalgirlz1

Nothing some jewelry can’t fix

Sieraden maken je outfit natuurlijk helemaal af. Zo heeft iXXXi bijvoorbeeld een ring die je helemaal zelf kunt samenstellen. Je begint met een basisring; die kun je opendraaien en daar kun je vervolgens verschillende ringen overheen schuiven. Zo geef jij zelf een eigen draai aan de ring. Zodra je jouw ring opgevuld hebt, kun je de ring weer dichtdraaien en ben je helemaal klaar om deze te dragen. Je kunt ook nog een extra 1 mm vulring toevoegen, zodat je ringen niet gaan draaien. Hoe leuk is het om een ring samen te stellen die niemand heeft!

Beeldmateriaalgirlz3

Doe de quiz: Past zilver of goud het beste bij jou?

Beeld: The Little Green Bag / Bron: Partnerbijdrage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen