europa strand outfit

Met deze outfit ga jij helemaal ready naar het strand

Yay! Iedereen houdt van een leuke strandoutfit. Toch?! Met deze outfit ben jij binnen no time helemaal klaar om naar het strand te gaan. Helaas regent het de afgelopen week redelijk vaak, maar hopelijk krijgen we nog een aantal mooie, zonnige dagen waarop je deze outfit kunt rocken.

Wavy bag

Deze gewezen clutch is perfect om je zonnebrandcrème, zonnebril en flesje water in te doen. Hij is superzomers en we love al de mooie kleurtjes. Nog een voordeel: er zit een rits in, dus je kunt dit tasje van €37,99 van ASOS gewoon zandloos mee naar huis nemen.

strand outfit

Strandjurkje

Er is niks zo vervelend als een spijkerbroek aandoen terwijl je nog nat bent van het zwemmen. Kies daarom voor een leuk, flowy jurkje zoals deze van Pieces. Je scoort dit peachkleurige jurkje voor €29,99 en hij is er ook in het wit, blauw of zwart. Nice!

Supermooie slippers

Yay! Het is niet handig om je sokken aan te doen wanneer je voeten nog helemaal onder zand zitten. Deze cute slippers van Only kosten maar €29,99 en zijn verkrijgbaar in roze en zwart en maken jouw outfit voor op het strand helemaal compleet. #loveit

strand outfit

Hartjeszonnebril

Jij ziet de wereld door deze bril een stuk rooskleuriger. Deze hartjesbril kost maar €11,49 en kun je bestellen bij ASOS. Wij weten zeker dat jij er supercute uitziet op jouw Insta-foto’s met deze bril. Trek het leuke strandjurkje aan, pak je tas en schiet in je slippers en you’re ready to go to het strand met je toffe outfit!

Beeld: 123RF, ASOS, Pieces, Only

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat trek jij altijd aan als je naar het strand gaat?

Gerelateerde artikelen