De shampoo, de conditioner, het haarmaskertje, de haarlotion. Het zijn geen onbekenden van je en tóch komt ie veel te vaak om de hoek kijken; je bad hairday. Juist op de momenten dat je ‘m niet kan gebruiken duikt ie op en laat je niet meer los. Hellup!!

Doen alle dure potjes en flesjes niet meer wat ze beloofden? Geen nood, je keukenkastjes bieden hulp! Heb jij last van droge haren? Zorg dan dat je de fles olijfolie te pakken krijgt. Smeer je hoofd één keer per maand met een klein beetje in en je merkt direct verschil. Een badje van thee maakt het helemaal af. Je haar voelt nu niet alleen zacht en soepel, maar heeft ook een hele mooie kleur.

Voor de strijd tegen dof haar heb je toch echt wat sterkers nodig! Een goed glas wijn is niet alleen een streling voor de tong, maar ook voor het haar. Ben jij een brunette? Spoel je haar dan na het wassen met rode wijn. Als blondine kun je beter voor een glaasje wit gaan om je haar te laten glanzen als nooit tevoren! Een scheutje bier erbij ter versteviging en van die bad hairday van jou is niks meer over! Nu maar hopen dat je het ouders het niet erg vinden dat ze ineens door hun drankvoorraad heen zijn…