Meauxmeaux beauty MEAUXMEAUX BEAUTY

Monica en Danique lanceren MEAUXMEAUX BEAUTY!

Girl bosses Monica Geuze en Danique Bossers werken keihard aan hun eigen merk MEAUXMEAUX. Als vervolg op het sieraden- en kledingmerk komen de meiden nu met een 100% vegan limited edition beautylijn genaamd MEAUXMEAUX BEAUTY. ‘Het is echt alles in één en we kunnen niet wachten om al onze favorites met jullie te delen’, zeggen de girls.

MEAUXMEAUX BEAUTY

MEAUXMEAUX BEAUTY van Monica en Danique bestaat uit drie verschillende beautykits in de kleuren: red, nude en gold. Iedere kit is verschillend qua kleur en bevat een zwarte volume mascara, liquid lipstick en een onmisbare highlighter.

Productfoto

Naast de MEAUXMEAUX BEAUTY beautykits lanceren de girls ook nog drie verzorgende producten: een uniek gezichtsmasker, een glossy lip, eye & facebalm en een setting spray. Het masker was je er niet af, maar is een verzorgende primer die je als basis voor je look aanbrengt. Het masker is verkrijgbaar in twee varianten: matte en glow. De glossy lip, eye & facebalm verzorgt, beschermt en geeft een glanzend effect. En last but not least: een setting spray om je make-up te fixeren, zodat je er de hele dag perfect uitziet. Deze spray is ook te koop in de varianten matte en glow.

Alle producten zijn 100% vegan en ruiken superlekker. MEAUXMEAUX BEAUTY is vanaf 23 november exclusief verkrijgbaar in bijna alle Nederlandse Kruidvat-filialen en via de website. De beautyproducten zijn limited edition dus wees er snel bij! Voor welke look ga jij?

Lees ook:

Beeld: MEAUXMEAUX BEAUTY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen