Vandaag werd de Primark in Nijmegen om elf uur geopend. Maar als redactie van Girlz! mochten we gelukkig al iets eerder naar binnen. Dat was superfijn, want daardoor hoefden we niet bij de drukke drangrekken te wachten. En een bijna lege Primark ingaan, wie droomt daar nou niet van!?

 

 

 

Rondleiding
We werden verwelkomd met een leuke goodiebag en een heerlijk ontbijtje. Nadat we dit lekker hadden opgepeuzeld, kregen we een rondleiding door de nieuwste winkel. Er werd verteld dat deze Primark 4.300 m2 groot is en drie verdiepingen heeft. Dat is superveel shopruimte! Wist je ook dat dit al de 7e Primark in Nederland is? De winkels lijken wel uit de grond te schieten.

Trends
Ook niet helemaal onbelangrijk zijn de trends binnen de Primark. De belangrijkste is nu toch wel de stripheldenhype. Je komt ze door heel de winkel tegen. Dus wil je graag een shirtje met batman of superman erop? Dan weet je waar je die kunt vinden! Ook voor leuke comfortabele onesies is de Primark een echte aanrader.

Shoppen
Als afsluiter mochten we nog lekker shoppen. En dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. We gingen snel alle afdelingen af op zoek naar leuke kleren. Op de foto hieronder zie je twee van de items die we gescoord hebben. Leuk zijn ze hè?


Toen we naar buiten gingen was de Primark net officieel geopend voor het grote publiek. Het was er ineens superdruk! Maar wij kunnen niet wachten tot de volgende Primark. Jij wel?

Check ook: Primark zomercollectie 2014