Go Primark! Hun eigen cosmeticamerk PS… is vanaf nu helemaal dierproefvrij! Ze hebben namelijk het Cruelty Free International Leaping Bunny certificaat gekregen. Ja, dat is inderdaad een hele mond vol, maar eigenlijk wil het dus gewoon zeggen dat Primark hun make-up niet op dieren test! 

Doordat Primark nu het Leaping Buddy certificaat heeft gekregen, krijgen alle producten uit hun cosmeticalijn, waaronder make-up, huidverzorging en haarverzorging, een speciaal logo. Hieraan kan iedereen zien dat Primark nooit op dieren test.

Over Primark’s certificaat zegt Michelle Thew, CEO van Cruelty Free International“Het is een eer om het Leaping Bunny certificaat aan PS… te mogen geven. We zijn blij dat Primark laat zien dat het mogelijk is om producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zonder dat dieren hieronder te lijden hebben. Het Leaping Bunny certificaat maakt het mogelijk voor consumenten om een geïnformeerde en ethische beslissing te maken wat betreft hun koopgedrag.”

Go Primark!

Lees ook:

Beeld: Primark