Voor alle party girls heeft Essence nu een superleuk nagellakje! Namelijk de GLOW In The Night Top Coat. Deze top coat licht je nagels op in het donker. Je kunt je hele nagel er mee lakken maar ook alleen stipjes zetten voor een speels effect. Wij waren heel benieuwd en hebben het lakje getest!

Lees ook: andere reviews van beautystuff. 

 

Hoe werkt het? 
Als eerste lak je je nagels in jouw favo kleur. Wij gebruikten nr.01 Fuchsiarama van Catrice. Vervolgens lak je de GLOW In The Night Top Coat over de nagels heen. Het kwastje van de GLOW Top Coat ligt lekker in de hand, dus de coat was makkelijk aan te brengen.

Het resultaat
Na het aanbrengen van de GLOW Top Coat was de gekleurde lak op de nagels iets vervaagd. En na het testen van de top coat in het donker, was er nog niet veel resultaat. Daarom lakten we nog een laag GLOW over de nagels. Hierdoor vervaagde de basiskleur nog meer, dat was wel een minpuntje. Voor een sneller resultaat kun je de nagels even in het licht van een bureaulamp houden. Zoals je dat ook wel eens deed met de Glow In The Dark-sterren die je op je plafond plakte.

Tip: als je partynagels wilt voor dat leuke feestje, lak je nagels dan wel een paar uur van tevoren zodat ze zeker weten zullen oplichten. 

Eindoordeel: in het donker ziet de top coat er supertof uit en het kost niet veel, daarom geven wij deze lak een 7,5! Superleuk voor een feestje!

Vanaf september is de GLOW In The Night Top Coat te koop bij Kruitvat  en Trekpleister voor €1,89.