Word je ook vaak wakker met een doffe huid en een vermoeide blik? No more! Etos komt namelijk met de Highlighting illuminizer die je gezicht weer laat stralen. Ook benadrukt deze highlighter al je sterke punten en geeft je face een mooie gloed. Klinkt super, toch?! Wij hebben hem voor je getest!

First impression
De highlighter zit in een kleine tube en is dus supermakkelijk om overal mee naar toe te nemen. Verder is het een hele simpele verpakking. De substantie is eigenlijk precies goed. Het is niet te dik en ook niet waterig. Etos belooft dat de highlighter een lichte kleurtint geeft en een subtiele glans, zónder glitters.

Hoe werkt het?
De highlighter kun je heel easy aanbrengen met je vingertoppen. De bedoeling is dat je het aanbrengt op je jukbeenderen om ze te accentueren en onder je wenkbrauwen voor een open blik

Tip: Hoe lichter je huid, hoe lichter de highlighter moet zijn. Het is namelijk de bedoeling dat het product de huid verlicht. Etos heeft gelukkig 3 verschillende kleuren, dus er is er altijd één geschikt voor jouw huidtype.

Resultaat
Gelukkig is de substantie heel goed uit te smeren en het droogt vlug op. Onder de wenkbrauwen zag je meteen resultaat nadat het was aangebracht en ook op de jukbeenderen zag je een kleine glans. Gelukkig niet té en zoals belooft zitten er inderdaad geen glitters in.

Eindoordeel
De highlighter is perfect om een stralende huid te krijgen. Je ogen zien er meteen wat frisser uit en je jukbeenderen worden mooi geaccentueerd. Het resultaat is dus zeker geslaagd! Wij geven de Etos Highlighting illuminizer een 8!

De Etos Higlighting illuminizer is te koop voor €2,99

Lees ook: DIY – shapen van je gezicht