We kunnen niet wachten tot de lente begint, maar tot die tijd moeten we het nog doen met vorst en regen. Don’t worry; met de nieuwe geur Cherry Blossom van L‘Occitane haal je de lente in huis! GIRLZ heeft dit luchtje voor je getest.

Verpakking
Het lentegevoel komt vanzelf omhoog borrelen als je het girly roze doosje ziet met witte bloemetjes. Het flesje is ook versierd met bloemetjes en heeft rode accenten. Er staat Fleurs Se Cerisier, wat Frans is voor Cherry Blossom!

Geur
De geur is heel erg zoet en bloemig;  je ruikt meteen viooltjes, rozen en natuurlijk de kersenbloesem, hm lekker! Ondanks dat het een eau de toilette is, is de geur erg sterk en blijft-ie lekker hangen. Af en toe snuif je een heerlijk zweempje op en denk je: hé, waar komt dat lekkere luchtje vandaan?

Eindoordeel
Door de citroen, watermeloen en zwarte bes in het luchtje krijgen we helemaal zin in een fruitcocktail. Het is een vrolijk en zonnig parfum dat helemaal past bij de lente en de zomer. Het flesje mag er ook helemaal zijn en shinet mooi op je toilettafeltje. Daarom krijgt dit geurtje van ons een 8!

L’Occitane Cherry Blossom eau de toilette is tijdelijk verkrijgbaar voor €36,- (50 ml). Ook zijn er een bijpassende showergel, handcrème en bodymilk te koop. De Cherry Blossom producten zijn verkrijgbaar in de L'Occitane winkels en op L'Occitane.com.

 

Lees meer: Review: Beyoncé Heat Wild Orchid