De nieuwe mascara van Miss Sporty belooft al je wimperdromen uit te laten komen. Lange, supervolle, zwarte wimpers en een mascara die je laag na laag op kunt doen zonder klontjes! Ben jij ook zo benieuwd of het allemaal Γ©cht zo is? Wij testten hem voor je uit!

Lange Wimpers
Met een laagje neemt het sillicone borsteltje meteen al je wimpers mee. Geen een wordt er overgeslagen. Doordat gelijk al je wimpers van een zwart laagje voorzien zijn en ze goed worden verspreid, zorgt dit voor een mooie oogopslag en lijken je wimpers inderdaad langer dan normaal. Ook kun je in het begin makkelijk meerdere lagen mascara over elkaar heen aanbrengen, zonder dat je wimpers gaan klonteren. Pas alleen wel op wanneer je hem al veel hebt gebruik: als je dan meerdere laagjes opdoet worden je wimpers te dik.

Eindoordeel: De mascara is makkelijk aan te brengen en zorgt voor lange volle wimpers. Alleen de dikke wimpers zijn een beetje jammer. Al met al is het best een goede mascara maar de perfecte moet nog steeds uitgevonden worden en daarom beoordelen wij deze mascara met een 7,5.

Miss Sporty Pump Up Extra Lash Mascara is vanaf nu voor €3,99 te koop bij verschillende drogisterijen.