Een mascara die zorgt voor extreme volume en intens zwartgekleurde wimpers? Yes please! Volgens NYC maakt hun nieuwste mascara dit allemaal waar. Zou dit de perfecte mascara zijn voor smokey eyes? Wij waren erg benieuwd en hebben hem voor jou uitgetest!

Resultaat
Het mascaraborsteltje heeft fijne haartjes en is niet te groot. Je kunt er zowel je bovenste als onderste wimperharen makkelijk mee borstelen. Na de eerste laag mascara krulden onze wimpers een beetje, maar werden deze niet meteen intens zwart. Nadat we meerdere lagen hadden aangebracht, werden onze wimpers wel donkerder en kregen deze ook meer volume. Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met een nieuwe laag aanbrengen, want de mascara droogt snel. Ondanks dat we meerdere lagen hadden aangebracht, waren er geen klonten te vinden.

Eindresultaat
Deze mascara zorgt inderdaad voor volume en intens zwarte wimpers, maar daarvoor moet je wel meerdere lagen aanbrengen. Maar door de fijne prijs vinden wij dat niet erg! Wij geven de NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara een 8!

De NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara is nu te koop voor €1,99 bij Kruidvat en Trekpleister.                                                                          

Lees ook: Beautyreview – NYC Big Bold Volume by the Lash mascara