Glitternagellakjes kennen we natuurlijk ondertussen al, maar wil je iets meer variatie dan alleen glitters? Dan heeft Sally Hansen de oplossing. Ze hebben namelijk een nieuwe collectie met glitter verfspetter nagellak! Wij waren erg benieuwd naar dit nieuw effect en hebben de goudkleurige Color Frenzy voor jullie getest.

 

 

Hoe werkt het?
Met de Color Frenzy kun je alle kanten op. Je kunt ervoor kiezen om het als nagellak te dragen of als topcoat over je nagellak aan te brengen. Als je gaat voor een kleurtje als onderlaag, zorg dan dit eerst goed opdroogt. Schud de Color Frenzy eerst even voor gebruik. Op het flesje staat dat je twee lagen van de Color Frenzy aan moet brengen voor een optimaal resultaat.

Resultaat
Wij zijn eerst begonnen met een beschermende basecoat en lieten dit goed uitdrogen. Wij hebben als onderlaag een roze nagellak gebruikt. Daarna was het tijd voor de glitters! Wij hebben gekozen voor de goudkleurige Color Frenzy (320 Splattered) om als topcoat te gebruiken. Twee laagjes zijn niet genoeg, dus wij raden drie lagen aan voor het beste resultaat. Doordat je met meerdere lagen werkt, duurt het langer voordat alles droog is. Na ongeveer een kwartiertje zijn je nails good to go!

Eindoordeel
De Color Frenzy geeft een verassend effect! Deze nagellak bestaat niet alleen uit glitters, maar ook uit matte en glanzende deeltjes. Je moet wel even wachten totdat je nagels droog zijn, maar het resultaat is supergaaf. Wij geven de Sally Hansen Color Frenzy een 8,5!

De Sally Hansen Color Frenzy is te koop voor €9,99.

Lees ook: Sally Hansen Fuzzy Coat