Ben jij ook één van die girls die dolgraag wel eens een andere haarkleur wilt, maar het toch een beetje te eng vindt om haar haar te verven? Dan heeft The Body Shop voor jou de perfecte oplossing. Zij hebben namelijk haarkrijt ontwikkeld, waarmee je je haren (tijdelijk) een lekker fel kleurtje kunt geven. Wij hebben deze hair chalk voor jou getest!

Eerste indruk
Krijt voor je haar. Dat klinkt best gek! Maar natuurlijk zijn we wel superbenieuwd. De verpakking ziet er heel vrolijk uit. The Body Shop heeft twee kleuren uitgebracht, roze voor blondines en blauw voor de brunettes onder ons. De bedoeling is dat de kleuring al na 1 keer wassen verdwijnt.

Hoe werkt het?
Het krijt zit in een kleurpad, een soort plastic bakje. Voordat je begint is het handig om een handdoek om je schouders te leggen om je outfit te beschermen tegen vlekken. Om te beginnen neem je een lok haar, plaats je de kleurpad erop en plaats je je duim onder de pad. Daarna schuif je de pad naar beneden tot aan de puntjes. Zodra je de kleur hebt aangebracht, fixeer je de kleur met haarlak. Hierna wordt geadviseerd om ook nog je haar te borstelen.

Resultaat
De kleur geeft meteen enorm af en je ziet meteen de felle kleur in je haar verschijnen. Het nadeel is dat de kleur ook erg afgeeft op je outfit en op je handen. De haarlak zorgt er gelukkig voor dat het krijt ietsje beter blijft zitten. Het borstelen is geen goed idee, want dit haalt de kleur er alleen maar uit. Het resultaat is wel erg gaaf en de kleurtjes zijn mooi fel! Ook een pluspunt, de kleuring gaat er inderdaad na 1 keer wassen meteen uit.

Eindoordeel
Het krijt is perfect als je een avondje uitgaat en een keer wat anders wilt met je haar. Het is jammer dat het erg afgeeft, maar het resultaat is wel supergaaf! Daarom geven we de Hair Chalk van The Body Shop een 7.

The Body Shop Hair Chalk is verkrijgbaar voor €9,-.