Vaseline kennen we wel. Het is superfijn voor droge en gesprongen lippen, maar eigenlijk is het maar saai spul. Daar komt nu verandering in met de Vaseline Pink Bubbly limited edition. Natuurlijk moesten wij die even testen!

Eerste indruk
Het blikje van deze vaseline heeft een luxe uitstraling, met roze, zwart en goud. Hij mag dus gezien worden! Verder is het een blikje zoals je dat van vaseline gewend bent. Klein en handig voor in je tas. Maar als je het blikje opent, zie je het meteen: dit is geen gewone vaseline! De vaseline in het blikje is heel licht van kleur, een beetje zalmroze. Zou je dat echt zien op je lippen?

Kissable lips
Deze vaseline belooft je lippen te verzorgen Γ©n te voorzien van een subtiel kleurtje. Dit allemaal, met behulp van ingrediΓ«nten uit druiven en champagne. De druiven ruik je inderdaad zodra je het blikje openmaakt, hoewel het geurtje ook een beetje aan rozen doet denken.

Eindoordeel: Je lippen worden inderdaad superzacht van deze vaseline en gaan ook nog eens mooi glanzen. Hoe het zit met dat subtiele kleurtje? Dat is nauwelijks te zien. Maar omdat hij zo lekker ruikt en in een mooi blikje zit, krijgt deze vaseline een 7.

Vaseline Pink Bubbly is te koop bij Etos vanaf 10 juni voor €2,99.
Β