Deze lente zie je veel verschillende trends op het gebied van schoenen. Er zit er dus vast één tussen waar jij helemaal blij van wordt. We hebben zeven trends op een rijtje gezet. Wat is jouw favoriete schoenentrend voor dit voorjaar?

Klik op de schoenen die jij leuk vindt om naar de bijbehorende webshop te gaan.

 

Espadrilles
Dit soort schoenen zie je deze lente vaker dan ooit, in elke print en kleur die je maar kunt bedenken. Ze zijn supercomfortabel en kunnen eigenlijk overal bij.

HM SpotOn Coolway

 

Sleehakken met printje
Wil je lekker opvallen met je schoenen? Ga dan voor sleehakken met een printje! Style ze met een simpele outfit zodat jouw vrolijke schoenen er echt uitspringen.

Sasha Invito Kiabi

 

Bloemen
Kies in plaats van een printje op je kleren en neutrale schoenen eens voor het tegenovergestelde: een effen jurkje met gebloemde schoenen bijvoorbeeld. Superhip!

sasha converse scapino

 

Plateauzolen
Scoor een paar extra centimeters lengte met plateauzolen. Het voordeel is dat ze een stuk comfortabeler lopen dan hakken! Draag de schoenen bij een vrolijk jurkje om lief en stoer met elkaar te combineren.

HM Sasha Primark

 

Strepen
Met strepen op je schoenen zit je deze lente helemaal goed. Kies voor dikke strepen in twee kleuren of ga voor meerdere vrolijke streepjes.

kiabi newyorker madden

 

Doorschijnend
Kleding met doorschijnende materialen zie je al veel, maar ook bij schoenen is dit een trend. Het is verleidelijk en lekker luchtig tijdens een warme lentedag.

kiabi zara newlook

 

Camouflage
Je zult je niet kunnen verstoppen met deze coole camouflage printjes. Het patroon dat geïnspireerd is op het leger zal elke outfit meteen een stuk stoerder maken.

hm bonprix omoda