Moederdag cadeautjes

Shopping: 5 x leuke cadeautjes voor Moederdag

allerliefste moeder verrassen met leuke cadeautjes voor Moederdag? Wij maakten een leuk lijstje voor jou!

Een magische Moederdag

Wil jij de liefde voor je moeder op een supercoole manier laten zien? Watch this! Deze Moederdagmok is niet zomaar een mok. Het is een magische mok die van kleur verandert als er warme drank in wordt geschonken. Hoe vet is dit?! Deze mok is van Bol.com en kost €14,95.

Mijn moeder is de allermooiste

Vind jij ook dat jouw moeder de allermooiste vrouw op aarde is? Ahw, cute! Wij vinden het belangrijk dat onze huid mooi en verzorgd blijft en dat kan door onze huid te masseren. Met deze supermooie Crystallove massagecupset van Douglas masseer je je huid strak waardoor -ie gaat glanzen. Wij zijn er zeker van dat jouw mommy hier superblij mee gaat zijn! De set kost € 28,-.

Massage

All you need is… coffee!

Heeft jouw moeder ook een favo mok waar ze elke morning uit drinkt? Dan hebben wij iets superleuks wat je écht niet kunt missen. Dit is een mokhouder waaraan je je favo kopjes aan kunt hangen. Hoe origineel?! De houder is van Urban Outfitters en kun je scoren voor €19,-.

Img 3880

Scrub & go

Wil je op safe spelen en een cadeau geven waar je moeder gegarandeerd blij van wordt? Dan is dit Ritualspakket jouw ideale oplossing. In deze set zit een heerlijke doucheschuim, een bodyscrub, een bodycrème en een superlekkere huisparfum. Je kunt dit cadeau halen bij Douglas voor € 20,90.

Scrub

Mom Giftbox

Zoek jij een cadeau dat jullie bijzondere band extra onderstreept en ervoor zorgt dat jullie forever connected zijn? Dan is dit het perfecte cadeau! My Jewellery komt met drie luxe Mom giftboxen waarin sieraden zoals kettingen en horloges zitten die jullie oneindige liefde extra benadrukt. How cute! De boxen hebben prijzen tussen € 19,95 en € 49,95.

Moederdagbox Hartje Mom

Beeld: Jayk7, Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen