museum dierenprintjes Anna Nooshin ALTER- Anna nooshin terug met vlogs

Shopping: 5x dierenprintjes

We love dierenprintjes op kleding! Ze zorgen voor een stoere look en zijn leuk te combineren. Lees snel verder voor een aantal toffe items.

Snake skirt

Ben jij een rokjes girl? Dan móet jij dit rokje hebben! Deze snake print skirt zorgt voor een stoere look. Een leuk truitje erboven en je outfit is compleet! Je scoort ‘m voor €25,99 bij ASOS.

Zebra dress

Deze unieke jurk is perfect om aan te doen tijdens een gezellig etentje of leuk feestje. Dit zebraprintje zie je niet vaak voorbijkomen. Shop ‘m bij de ASOS voor €35,99.

Pantertje

Dit panterbloesje kun je op veel verschillende manieren stylen. Draag ‘m chique met een rokje of ga voor een casual look met je favo skinny jeans. Je haalt de blouse voor €22,95 bij NA-KD.

Unieke rok

Dit dierenprintje kom je niet vaak tegen op kleding. Jammer, want kijk eens hoe leuk zo’n giraffeprint eruitziet. Haal deze rok voor €27,97 bij NA-KD.

Colourful snake

Als jij al op zoek bent naar een bikini, raden wij deze aan. Slangenprint is helemaal in op het moment en staat superleuk op deze bikini. Scoor de kleurrijk zwemoutfit voor €17,99 bij ASOS.

Beeld: NA-KD, ASOS, Instagram @annanooshin

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen