sieraden sieradenopberger pasen accessoires sieraden sieraden sieraad

Shopping: 5x fancy sieraden

Kunnen sieraden ook niet ontbreken bij jouw outfit en ben je altijd op zoek naar nieuwe ringen, oorbellen of kettingen om aan jouw collectie toe te voegen? Lees dan verder, want wij zetten de leukste sieraden voor jou op een rijtje!

Fancy chain

Deze ketting is simpel, maar de steentjes maken hem helemaal af! Hij wordt verkocht in het goud én zilver, dus voor ieder wat wils. Je shopt ‘m voor €13,95 bij NA-KD.

Sky full of stars

Oh my gosh, hoe cute is deze ketting?! We are in love. Combineer ‘m met een simpel shirtje of een mooie blouse en je ziet er fancy uit. Je scoort hem voor €16,95 bij NA-KD.

Babe

Hoe leuk zijn deze oorbellen in de vorm van een veiligheidsspeld? Als finishing touch staat het woord ‘babe’ erop in glimmende letters, we love it! Je shopt de oorbellen voor €6,99 bij ASOS.

Sieraden met sterren

Nog een item met sterren, maar deze keer een ring. Je kunt alleen deze ring dragen, maar hij is ook heel leuk om met andere ringen te combineren. Je shopt ‘m voor €49,- bij Pandora.

Shiny hoops

Ben jij meer van de simpele oorbellen? Dan zijn deze oorbellen perfect voor jou! Goed nieuws: ze zijn nu voor €5,- in de sale bij Boohoo. Die wil je hebben, right?

Lees ook:

Beeld: NA-KD, Pandora, ASOS, Boohoo, Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen