top voor uitgaan

Shopping: 5x fancy top voor uitgaan

Heb jij binnenkort een girls night out gepland met je besties, maar heb je nog geen idee wat je aan moet? Dan vind je in deze shopping vast een fancy top die je aan kunt met uitgaan!

Basic, but cute

Deze top is basic, maar doordat hij off shoulder is en een geknoopt detail heeft, is hij toch superleuk voor tijdens het uitgaan. Door de zwarte kleur is hij makkelijk te combineren. Je shopt ‘m bij NA-KD voor €33,95.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top voor uitgaan

We love it! Deze shiny top is perfect voor het uitgaan. Verder is hij van de tall-collectie van ASOS, superhandig voor de lange girls onder ons! Je shopt ‘m voor €49,99.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantic vibes

OMG, hoe cute is deze body? De doorschijnende mouwen met stipjes geven ons echt romantische vibes, hihi. Je shopt ‘m bij Stradivarius voor €19,99. Hij is dus ook nog eens betaalbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Party proof

Tijdens het uitgaan kan het soms best wel warm zijn, dus een hemdje is altijd handig. Dit hemdje met gouden glitters is helemaal party proof. Je shopt ‘m bij About You voor €26,90.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesh

Wij zijn helemaal verliefd op deze mesh top van NAKD. Je kunt hem met een mooie bralette of bh combineren, maar mocht je dat iets te sexy vinden, kun je er ook een hemdje onder doen. Goals! Je shopt ‘m bij NAKD voor €33,95.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeld: Asos, NA-KD, Stradivarius, About You, 123RF

Lees ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen