cowboy boots

Shopping: 5x stoere cowboy boots

Cowboylaarzen zijn weer helemaal terug! Ben jij ook zo fan van deze trend? Check dan de vijf toffe boots hieronder en laat je inspireren.

Snake Peak

Wow! Deze cowboy boots hebben nét dat beetje extra. Houd jij wel van een dierenprintje? Dan zijn deze boots met slangenprint iets voor jou. Je shopt ze voor €78,95 bij NA-KD.

Camel 

Deze leren boots zijn voor girls die van een basic look houden. Ze staan leuk bij een toffe jeans met oversized gehaakte trui. Zie je het ook voor je? Scoor ze voor €138,99 bij Sarenza.

Witte boots

Boots in de kleur wit zijn helemaal hot! Heb jij er al een paar in je collectie? Zo niet, dan zijn deze shoes perfect voor jou. Ze zijn stoer, maar ook classy. Bij Sarenza zijn ze voor €59,99 van jou.

Dress like a star 

We love sterrenprints! Deze boots met sterren zijn best gewaagd, maar maken daarom iedere outfit tot een super look. Shop ze voor €96,99 bij ASOS.

Lage cowboy boots

Eigenlijk passen deze boots bij elke outfit, dat maakt ze zo nice. Verder zijn deze shoes op enkelhoogte en hebben ze een niet te hoge hak. Het allerbeste is: ze zijn redelijk betaalbaar! Bij ASOS kosten de boots €41,99.

Beeld: Instagram @laurensophiemessack, NA-KD, Sarenza, ASOS

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen